Paardentaxi - Horse-Assist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Paardentaxi

Paardentaxi


Horse Assist, ook voor vervoer van je paard/pony!
Geen eigen vervoer en toch naar wedstrijd/clinic of op vakantie willen?
Paard gekocht/verkocht en moet worden gehaald/gebracht?
Bezoek aan dierenkliniek nodig?
Horse Assist regelt het voor je!

Beschikbaar als chauffeur met of zonder trailer (dus met jouw eigen trailer ipv de mijne)
Voor de trailer staat een sterke auto die 2800 kg mag trekken en ik heb al ruim 20 jaar ervaring met trailerrijden. Zelf bezit ik ook een tweepaardstrailer die als taxi ingezet kan worden. Deze trailer heeft echter maar een laadvermogen van 1080 kg. Twee zware paarden kunnen hier dus niet in.
De trailer is voorzien van rubber matten als trapbescherming en onderlaag. Er zit een houten tussenschot in de trailer welke voor meer ruimte opzij gezet kan worden met een lange stang.

Enige voorwaarden voor taxivervoer:
Het transport van paarden en goederen geschiedt op jouw eigen risico. Uitsluitend  normale risico's welke men in het dagelijks verkeer loopt vallen onder de verzekeringspolissen. Voor alle andere risico's (zoals  bijvoorbeeld bij het laden en lossen) zijn wij niet aansprakelijk te stellen. Deze zijn dan ook niet verzekerd. Voor de inzittende geldt een normale  inzittenden verzekering.
Schade aangebracht door jouw paard(en) aan de trailer van Horse Assist wordt in rekening gebracht bij opdrachtgever.
De dieren dienen in bezit te zijn van alle wettelijk vereiste papieren en eventuele entingen (vereiste chip en paardenpaspoort) en genoeg gezond te zijn om vervoerd te kunnen worden. Ingeval van niet fit voor transport dan alleen vervoer na schriftelijke verklaring van dierenarts bijv naar kliniek
De dieren dienen vrijwillig de trailer op en af te gaan en door jou zelf geladen te kunnen worden. Trailertraining is ook mogelijk maar valt niet onder de taxiservice.
Er is plaats voor 1 persoon om mee te rijden in de auto. In de auto is ook ruimte voor evt zadel en toebehoren.
Taxi ritten dienen ter plekke contant te worden afgerekend, prijsopgave vooraf is mogelijk.
Afrekening geschiedt op basis van gereden km's retour vanaf standplaats auto en eventuele wachttijden.
Horse Assist is niet aansprakelijk voor diefstal.
Horse Assist behoudt zich voor, indien zij de situatie niet veilig acht, om de rit te annuleren bijvoorbeeld bij heel slecht weer, gladheid, harde wind of slechte staat van onderhoud van jouw eigen trailer.

Tarieven:
- De km's worden gerekend vanaf standplaats auto 4126RD of standplaats trailer vanaf 4133NC
- Km's zonder trailer achter auto € 0,35 ct per km, km's met trailer achter de auto € 0,75 per km.
- Wachttarief 10,- per uur, wachttijd gaat in 30 min na aankomst bestemming
- Eventuele tol- en/of veer gelden worden apart berekend.
- Starttarief 20,- bij gebruik trailer Horse Assist, starttarief komt te vervallen bij gebruik van uw eigen trailer of ritten boven 100 km enkele reis.
(Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW)

Er bestaat ook nog de mogelijkheid dat je het transport zelf doet maar dat ik mee ga als begeleiding. Bijvoorbeeld bij lange ritten of indien je zelf nog niet goed durft te rijden met trailer, nog te weinig ervaring hebt of het gewoon prettig vindt dat er een ervaren iemand met je meerijdt. Ik kan ook onderweg als het niet meer gaat het stuur overnemen, of als het een lange rit is als extra chauffeur fungeren. Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden.

In bezit van VCVV Certificaat (Veiligheids Certificaat Verantwoord Veevervoer) en transportvergunning NVWA type I.

Voor een prijsopgave of andere vraag gelieve hieronder het emailformuilier in te vullen. Vergeet niet het hele adres in te vullen zodat ik een goede prijsopgave kan maken. Alleen het invullen van woonplaats is niet genoeg.


SPOEDRITTEN bel 06 415 00339
Let op! dit telefoonnummer is ALLEEN voor spoedritten NIET voor informatie aanvragen, gelieve dit te respecteren. Gebruik daarvoor het emailformulier.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu